Karate on hauskaa, karate kehittää!

Alkeiskurssi

Seikado järjestää seuraavan alkeiskurssin syyskuussa 2024 Toukolanpuiston koululla, osoitteessa Valokkiviita 6. Varusteina riittää verkkarit ja T-paita tai vastaavat sisäliikuntavaatteet. Mukaan myös juomapullo. Tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin.

Seikadon alkeiskurssi sopii kaikille ja kaiken kuntoisille sukupuoleen tai muihin taustatekijöihin katsomatta.  Alkeiskurssi kestää noin 3 kuukautta ja sen lopuksi järjestetään myös ensimmäinen vyökoe. Tämän jälkeen harjoittelua voi halutessaan jatkaa vyöllisten ryhmässä.

Alkeiskurssin harjoitukset tiistaisin ja torstaisin klo 18:00 – 20:00 Toukolanpuiston koululla.

Sopiiko karate sinulle? Luultavasti! Aikaisempaa kamppailutaustaa tai kovaa kuntoa ei vaadita (toki ei niistä haittaa ole), ja mahdolliset fyysiset rajoitukset huomioidaan. Pohjavaatimuksena vain, että jaksaa keskittyä ja seistä jaloillaan 2h treenien ajan, pääsee kyykkyyn ja sieltä ylös, ja on aidosti motivoitunut harjoittelemaan.

  • Ilmoittautumiset: Ei tarvita, sen kun ilmestyt paikalle
  • Alaikäraja: 13v
  • Yläikäraja: ei ole
  • Hinta: 90 € sis. myös vyökoe
  • Päälle: Löysät, mukavat vaatteet, ei kenkiä eikä sukkia
  • Mukaan: juomapullo

Lisätietoja:
Hannu Leppälä
puh. 0400 641 244
seinajoenkaratedo@gmail.com

Haluaisitko palata vanhan harrastuksen pariin?

Seikado toivottaa tervetulleeksi takaisin myös kaikki karatea ennen joko Seikadossa tai muualla harrastaneet! Hyvä aika palata vanhan harrastuksen pariin on syksyn tai kevään alkeiskurssin yhteydessä (ks. ylh), mutta muulloinkin se on mahdollista.

Pitääkö aloittaa taas alusta? Siihen on vaikea vastata etukäteen, sillä se riippuu siitä, miten paljon kertaamalla saat vanhasta pohjasta palautettua. Lisäksi muiden kuin KBF:n/Renmein seuroissa treenanneiden kohdalla myös se vaikuttaa, minkälaista karatea harrastit aikaisemmin ja kuinka kaukana tai lähellä se on omaamme.

Jos treenasit aiemmin Seikadossa tai muussa KBF:n/Renmein seurassa, tauko on ollut vain lyhyt (esim muutama vuosi) ja koet vielä muistavasi asiat suunnilleen tasollesi, sen kuin palaat vain normaalisti harjoituksiin gi päällä.

Pitkällä tauolla olleiden kohdalla suosittelemme, että aloitat ensin alkeiskurssin harjoituksissa verkkarit tms päällä. Näin saat paineettoman lähdön ja opettajat pääsevät rauhassa tutustumaan tasoosi sekä taustaasi. Jos alkuperäinen vyösi on KBF:n/Renmein myöntämä, voitte tämän jälkeen yhdessä opettajien kanssa pohtia ja päättää, koska olisit valmis laittamaan gi:n päälle ja ottamaan taas oman paikkasi rivissä. Toki jos et treenannut alun perin kovin kauaa tai aiempaa pohjaa ei kertaamalla löydy, voi olla kannaltasi mukavampaa aloittaa jälleen alkeista.

Muiden kuin liittomme seuroissa treenanneiden kannattaa myös ensin aloittaa alkeiskurssin kanssa. Ensimmäisen puolivuotiskauden sisällä järjestämme vyökokeen, jossa sinut graduoidaan sille vyöarvolle, johon tasosi parhaiten sopii meidän järjestelmässämme. Se voi olla sama tai eri arvo kuin se, mikä sinulle aikanaan jäi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Hannuun! Yhteystiedot yllä.