Treenit

Seikadon harjoitukset

Harjoitukset ovat vyöllisille kahdesti viikossa: Tiistaisin Toukolanpuiston koululla alkaen 16.08.2022  ja perjantaisin Pohjan koululla klo 18:00 – 20:00. Alkeiskurssin harjoitukset ovat tiistaisin ja torstaisin Toukolanpuiston koululla klo 18:00 – 20:00.

Seikadon rikkaus on harrastajien monimuotoisuus; kaikki yli 13-vuotiaat ovat tervetulleita alkeiskurssille, ja vyöllisten ryhmässä onkin porukkaa laajalla ikähaarukalla. Karatesta saa paitsi kiinnostavan, kehittävän harrastuksen, myös uusia kavereita ja ryhmän, johon on mukava kuulua.

Seikadon opettajat ovat Tuomas Seilo, 3. dan, sekä Hannu Leppälä, 1. dan. Teemme tiivistä yhteistyötä Lapualla toimivan ystäväseuramme Teichikanin kanssa esimerkiksi järjestämällä ajoittain yhteisharjoituksia. Liittomme Kokusai Butokukai Finlandin leireillä ja seminaareissa syvennämme oppejamme sekä tapaamme treenikavereita liiton muista seuroista. Yhdessä on hauskaa!

Haluatko mukaan?

Karateharrastuksen voi aloittaa osallistumalla alkeiskurssille, joita Seikadossa järjestetään pääsääntöisesti kahdesti vuodessa.

Kaikki 13-vuotiaista seniorikansalaisiin ovat tervetulleita, kunhan aitoa motivaatiota ja kiinnostusta löytyy. Minkäänlaista aikaisempaa kamppailu/budotaustaa ei edellytetä, ei myöskään huippukuntoa. Jonkinlaisesta aiemmasta liikunnallisuudesta on etua, mutta sekään ei ole vaatimus. Sen verran täytyy olla pohjakuntoa ja kestävyyttä, että jaksaa seistä treenien ajan jaloillaan ja keskittyä asiaan. Fyysinen tekeminen skaalataan jokaisen omaan tasoon sopivaksi.

Alkeiskurssi treenataan perus sisäliikuntavaatteissa, esim. verkkarit ja t-paita, viileällä myös huppari. Treenaamme paljain jaloin. Alkeiskurssin lopussa pidetään ensimmäinen, 8. kyun eli valkoisen vyön vyökoe. Tämän jälkeen on mahdollisuus jatkaa ryhmässä eteenpäin.