Seikado 40 vuotta

...ja on juhlan aika!

Saat tämän viestin, koska yksi tai useampi Seinäjoen Karate-Do:n tai Kokusai Butokukai Finlandin nykyisistä tai entisistä oppilaista on muistanut, että olet treenannut Seikadossa aikaisemmin.
 
Vuonna 1982 perustettu Seikado, Seinäjoen vanhin karateseura, täyttää tänä vuonna huimat 40 vuotta. Sen kunniaksi meillä on pieniä juhlallisuuksia. Jokainen Seikadon nykyinen ja entinen oppilas on osa Seikadon hienoa tarinaa, niin myös sinä. Siksi haluaisimme kutsua sinut mukaan juhlistamaan 40-vuotista Seikadoa.
 
Juhlapäivä: lauantai 10. syyskuuta 2022.
 
Juhlallisuudet alkavat avoimilla treeneillä, joihin sinäkin olet kutsuttu. Saa tulla vanha gi ja vyö päällä, tai verkkareissa tms. Luvassa ei ole punnerruksia, kyykkyjä tai muitakaan sulkeisia, vaan kaikille pitkällä pitkällä tauollakin olleille kiinnostavaa retroilua. Muistatko vielä zenkutsun? Kokeillaanko maegeria? Entäs se Pinan/Heian-kata, jota joskus hinkkasit kuukausikaupalla? Perus irrottautumiset? Minkäänlaista vanhaa tai uutta osaamista saatikka kuntoa ei vaadita, kevyet hipat tiedossa ja mahdolliset vammat/rajoitteet tms huomioidaan, eli ainoastaan hiukan nostalgiafiiliksiä ja kokeilunhalua saisi olla mukana. Takaamme hyvän mielen ja hauskoja muistoja! Ei s’oo niin vakavaa.
 
Treenit järjestetään Seinäjoella Toukolanpuiston koululla klo 14-16.00.
 
Ei ilmoittautumisia, sen kun kävelet sisään. Treenien sisällöstä vastaavat Seikadon/KBF:n opettajat. (Ja jos et halua tulla treenaamaan, niin paikalle voi tulla myös katsomaan milloin tahansa treenien aikana. Avoimet ovet!) Tämän lisäksi on illallinen, johon voi tulla treenien jälkeen tai tulla vaikkei treeneihin osallistunutkaan, tai illallisen voi tietysti skipata vaikka olisi tullut treeneihin. Avoimin sylein toivotamme tervetulleiksi aivan kaikki Seikadossa koskaan treenanneet ja heidän aveccinsa.
 
Illallinen järjestetään Lakeuden Matadorissa ja se alkaa klo 18.
 
Illallinen maksaa 35 € / henkilö, mikä sisältää ruoan (seisovassa pöydässä pulled pork sekä kasvislasagne lisukkeineen, ruokajuoma vesi) sekä pienen siivun illallisen tilavuokrasta. Muut juomat ostetaan paikan päällä omakustanteisesti. Pöytävarauksen takia illalliseen täytyy ilmoittautua. Vähimmäismäärä on jo saatu kasaan, joten loputkin ehtivät mukaan kunhan vain ilmoittavat tulostaan 9.8.2022 mennessä (Ilmoittautumislinkki sivun lopussa).
 
Jos peruutat tulosi myöhemmin, ilmoitathan siitä viestitse/whatsapilla Hanna Veltheimille (Martikkala) 050 3590594, niin osaamme pitää pöytävarauksen oikean kokoisena. Lisätietoja treeneistä/iltajuhlasta voi kysellä em. numerosta tai Hannu Leppälältä, 040 064 1244.
 
Illallisen aikana luvassa tietysti lisää Seikado-muistelmia, ehkä jopa kuvien kera. Jos sinulla kuvia tai muita muistoja Seikadosta, voit oikein mielellään tuoda niitä illalliselle ihasteltavaksi. Illallisen jälkeen saatamme jatkaa iltaa jossakin sopivassa paikassa…
 
Elämä on tunnetusti lyhyt, ja vuosien vieriessä yhteiset kokemukset muuttuvat entistä arvokkaammiksi. Samalla, kun ihmiset muuttuvat armollisemmiksi, ymmärtäväisemmiksi ja rennommiksi. Olisi aivan mahtavaa nähdä juuri sinut tässä Seikadon juhlassa, juuri siinä laajuudessa kuin mitä itse haluat osallistua. Toivotamme sinut oikein tervetulleeksi mukaan, ja saatatpa samalla päästä tapaamaan vanhoja treenikavereitasi, opettajiasi tai ties vaikka ketä! Ja jos tulee illan mittaan sellainen olo, että haluaisit harkita vanhan rakkaan harrastuksen pariin palaamista, niin tässä on myös hyvä hetki jutella siitä nykyisten opettajien kanssa ja funtsia, voisiko se sopia elämänrytmiisi.
 
Are you SeikaDON’T, or are you SeikaDO?
 
Rakkain terveisin,
Seikadon ja KBF:n opettajat
 
PS: Me emme välttämättä muista kaikkia mahtavia tyyppejä, jotka ovat Seikadossa joskus treenanneet. Jos tiedät jonkun, niin lähetä tämä ihmeessä myös hänelle, tule mukaan ja ota kaveri messiin! Ei haittaa, vaikka joku saisi kutsun kahdesti. Meille olisi tärkeää tavoittaa mahdollisimman moni.

Ilmoittautuminen